Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Topsafe Oy
Repolantie 7
21500 PIIKKIÖ
Yhteyshenkilö: Jari Heinonen
tel: 040-5472311
jari.heinonen@topsafe.fi

2. Rekisteriasiat

Vastaamme vuorokauden sisällä rekisteriä koskeviin kysymyksiin

3. Rekisterin nimi

Topsafe Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on käyttäjien informointiin tarkoitettujen tietojen säilyttäminen ja palvelun väärinkäytön estäminen. Rekisteröidyn henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman rekisteröidyn erillistä suostumusta, pois lukien viranomaispyynnöt.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
• Nimi
• Sähköpostiosoite
• Matkapuhelinnumero
• Yritys ja asema
• Yrityksen osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Topsafe Oy:n asiakastietojärjestelmästä sekä mahdollisesti yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Topsafe Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Turvallinen maksaminen

Nopea toimitus

Yksilöllinen asiakaspalvelu

Armoton asiantuntemus

Tuotteet

Info

Pyrimme aina parhaimpaamme, palvelemme asiakkaitamme vuosien saatossa kertyneellä asiantuntemuksella.

Yhteystiedot

Topsafe Oy

Repolantie 7

21500 Piikkiö


040 547 2311

jari.heinonen@topsafe.fi

Ei tuotteita ostoskorissa.