Suojakäsineet

Suojakäsineet ammattilaisen kuin ammattilaisen käyttöön

Suojakäsineet tulee valita käyttötarkoituksen mukaan. Tarvitaanko suojaa viilloilta, kemikaalien käsittelyyn, hitsaukseen vai kenties napakkaa työkäsinettä talvikäyttöön? Suojakäsineiden valikoimasta löydät kaiken tämän ja paljon muuta, eikä materiaaleissa tai malleissakaan olla pihtailtu. Lukuisat, kämmenpuolelta pinnoitetut suojakäsineet tarjoavat varmaa otetta erilaisissa asennustöissä ja muissa tarkkuutta vaativissa töissä, joiden lisäksi saatte kauttamme myös kertakäyttöiset nitriili-, latex ja vinyylikäsineet.

Mukavuutta työskentelyyn laadukkailla suojakäsineillä

Laadukkaat ja tehtävään työhön sopivat suojakäsineet tekevät työskentelystä aina miellyttävämpää. Talvisaikaan juuri mikään vedä vertoja aidosti lämpimille käsineille, kun taas kesäaikaan varmalla otteella ja napakalla istuvuudella päästään jo hyvin pitkälle. Hyvien, oikein valikoitujen suojakäsineiden avulla työskennellessä sinun ei tarvitse kantaa murhetta siitä, kestävätkö kädet työskentelyä tai käsiteltäviä materiaaleja.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa! Mikäli haluat kysyä suojakäsineistä jotain tai varmistua siitä, millainen käsine sopii omaan käyttöösi parhaiten, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Näytetään tulokset 1–16 / 98